20.7.15

FIARTS BCN 2015.

La Plataforma Cultural AMA, presenta:
FIARTS BCN 2015
Festival Intercultural d´Arts de Carrer      
Cabaret de Circ
Dijous 23 de juliol, 20h
Centre Cívic Casa del Rellotge.
Passeig de la Zona Franca, 116 interior

Juana Beltrán
La quietud del Moviment
Un espai buit. I solament un cos que és deforma per trencar el seu equilibri. Quiet, movent-es, precís.












Fernando Pose
Número de Circ guanyador dels premis de circ de Catalunya Zircolika 2010. El malabar amb pilotes que reboten d'una estructura mecànica, és la tècnica que Fernando Pose ve perfeccionant des de fa anys per comunicar amb el públic. Un espectacle elegant i refinat que t'hipnotitzarà.












Jeremias Faganel Roda Cyr:
És un número de circ modern determinat per la circularitat de la roda, en la qual es compon aquesta escena de moviments, girs i acrobàcies a diferents velocitats, al mateix temps que la música acompaña la dinàmica envoltant que caracteritza aquest aparell

Toto Malabars
 Chemical Juggler
Número de malabares tècnic de manipulació de masses on Toto demostra una gran simpatia, precisió, rapidesa i elegància a l'hora de compondre amb els seus rítmics malabares.
Nikolay Nosenko                                      
Nikolay s'inicio a l'escola de circ de Kíev a l'edat de 6 anys, la seva tècnica i seguretat en l'escenari ho han fet viatjar pel món amb el seu nombre d'equilibris sobre rulos. Un nombre de risc, entretingut i fluid que no deixa de sorprendre al públic present.

















Profesor Karoli
 L'home roda
Un personatge incombustible.  El Professor Karoli es desplaça dins d'una sola roda amb motor, combinant enginy amb la presentació de artilugios amb rodes, monociclos alts amb cames, bicis nanes de 10, 20 i 30 cms. Karoli demostrarà la seva passió per les rodes fent el més difícil, com no! Sobre rodes.

















Mestre de Cerimònia                               
 Ricky clown
L'espectacle de José Luis que també ha estat premiat en festivals, està destinat a tots els públics, un xou basat en l'humor i el joc del clown, el qual es barreja amb diferents tècniques de circ com els equilibris sobre objectes, manipulació i verticals en cadires, entre uns altres.


















En col·laboració amb el Centre Cívic Casa del Rellotge i  Ajuntament de Barcelona.